1993, Kim E, trutmund, og en lidt “øv det hele er så hårdt” udstråling….

Tra la la la….. Har netop hentet den store kasse med fotoalbums op fra kælderen! Det er sgu nu lidt sjovt at sidde og bladre i… Lidt sjovere end at stikke et kabel i sin telefon og overføre 1600 billeder, som man så efterfølgende kan bruge en masse tid på at sidde og bladre igennem… Charmen er bare det større ved gamle billeder.. (ja ja ja.. Jeg er en gammel model)…

Nå… men jeg sidder og bladre lidt i et 90´er album… Og bum bum… der kommer det! En serie billeder fra min “young on holiday” rejse til Rimini i 1993 (skulle jeg mene) med min kammi Kim E…Det var en herlig tur!!  Og man må sige at tiden har gjort os godt 🙂 Kors i rygsækken hvor så vi ud…

Man skal huske på at i 1993 skulle vi altså putte penge i en telefonboks for at ringe hjem til vores mødre og bekræfte at vi ikke lå i med de unge piger, og at vi opførte os pænt! Og det gjorde vi så… altså puttede penge i og ringede hjem! Vores kamera var med film, og skulle trækkes op… Og her kommer det så… I en tid hvor man ikke kan åbne en avis eller et fagmagasin uden at kunne se eller høre om “selfies” så sidder jeg og kigger på et billede fra 1993 som den altid fremsynede Kim E har taget af sig selv… Husker tydeligt at vi ikke selv kunne skifte film i kameraet, grundet for meget Bacardi, og derfor måtte en af os tage elevatoren ned til receptionen for hjælp… Det blev Kim E!! Og med ny film i kameraet, og med vanlig selvtillid vender han kameraet, “trækker” op og knipser denne “selfie” på vej op i elevatoren igen… Når jeg ser dette i dag, smiler jeg op til begge ører… 🙂 1993 var året….

KimE

Så slår det mig faktisk… Efter at have brugt lidt tid på Facebook, Instagram og nu også “Tinder”… Så er der en ting der undre mig… Ikke så meget at det flyder med gode, mindre gode og rædselsfulde selfies… Men hvad er det med den der trutmund?? Og den der lidt “Ååååååååh hvor har jeg det hårdt” udstråling…???  Jeg kunne forestille mig, at det er sådan en mund man får af at spise for meget spaghetti?… Og det forklare måske også lidt udtrykket…

foto

“Åååååååh nej…. Spaghetti igen igen….”

Smiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil dog 🙂

 

 

 

 

Tags Posted under Det slog mig lige by 404