Året der gik…2015

Farvel 2015 – Hello 2016… Med få timer tilbage af året, er det blevet tid til at kikke lidt tilbage… På det personlige plan har jeg haft et fantastisk år og oplevelserne har nærmest stået i kø! Mange af dem kan man læse om her på siden, så jeg vil ikke trække jer gennem diverse genudsendelser… Jeg har hele tiden haft nye oplevelser at kikke frem mod og der har været mange mål at forfølge! Måske for mange… for jeg er træt, men også klogere på mig selv og på min fysik.

IMG_9937

Man siger at tro kan flytte bjerge… Når jeg kikker tilbage på hvad jeg har budt min krop i år, så er jeg tilbøjelig til at “tro” på at det er rigtig og jeg ser frem mod et 2016 med knap så meget sport og lidt mere hygge 🙂

2015 var også året hvor jeg fik udlevet en drøm… En drøm om at skrive noget der ville blive trykt! Sammen med min fantastisk dygtige og skønne veninde Øffe, kastede jeg mig ud i universet om Øffe & Trolden… Vi kalder det mal-selv børnebøger! Små historier om to gode venner på eventyr. Et hobbyprojekt vi begge brænder for, og vi har i dag udgivet 3 historier og yderlig 3 er på vej. Modtagelsen har været over al forventning og det giver jo lysten til at fortsætte.

øt

Jeg vil gerne sige kæmpe tak til alle der har været en del af min rejse i 2015… Uden Jer, ville det med garanti ikke have været det samme! 2016 står for døren og forventningens glæde er enorm…

Tak…

Kim G

 

 

 

 

 

Posted under Lidt af hvert..., Uncategorized by 404