Æggekage i skoven – Restaurant Carlslund Odense

Æggekage og Fyn har altid hængt sammen i min verden… Husker stadig hvordan min farmor stolt serverede hendes fantastiske æggekage i spisestuen hjemme i Middelfart når vi var på besøg..! Jeg har siden da også selv forsøgt mig, men dog uden den store succes. Derfor er æggekage nok bare blevet en “spise ude” ret for mig…

Denne mandag aften stod den så igen på æggekage, og jeg var også tilbage på Fyn… Jeg var dog kørt forbi Middelfart og havde parkeret bilen i Fruens Bøge skov i Odense. Her ligger Restaurant Carlslund – Et lille sødt bindingsværkshus med stråtag.  Kan kun forestille mig hvor hyggeligt her må være om sommeren under de flotte grønne bøgetræer… ren Morten Koch!

Indenfor oser det af hygge! Lavt til loftet og små hyggelige kroge… Vi får anvist vores bord, og straks begynder mine tænder at løbe i vand! De har sat mig lige foran “Flæskebuffeten”… 4 forskellige slags stegt flæsk, med kartoftler og persillesovs ad libitum! Spis alt hvad du kan… Ååååh.. Et kort øjeblik bliver jeg ramt af tvivl… men jeg er på Fyn, og det er lig med æggekage! Så stålfast bliver der bestilt en æggekage til to…

IMG_7105

Der går ikke længe før den venlige tjener kommer med en stor pande… I bunden en lækker vamset æggekage med tomatskiver og purløg… på toppen et bjerg af flæsk og bacon! Jeg var solgt!! Dette var “madkærlighed” ved første blik… Tjeneren smiler og siger så “når i så er færdige med den, så kommer jeg med en mere”. Æggekage på Carlslund er ad libitum… Allerede derfor er det svært at være negativ…

En viste sig dog at være nok denne aften… men jeg kommer uden tvivl tilbage for at tage revanche 🙂 Eneste lille bitte minus var nok at der ikke blev serveret rødbeder til. Det ville have været toppen! Men ellers var det lige i øjet… både visuelt og på smagen! Jeg er fan… og jeg kommer helt sikkert igen!

Æggekage

Æggekage ad libitum – 135,- pr. person… Det er til at have med at gøre… We did it…!

 

Restaurant Carlslund – Fruens Bøge skov 7 – 5250 Odense SV

http://www.restaurant-carlslund.dk/

 

 

 

 

 

Tags Posted under Ud at spise... by 404