Der er så mange fantastiske steder…

I Danmark er jeg født…

Hvis der er noget jeg nyder, så er det en god gammeldags roadtrip ud i naturen, ud i vores fantastiske lille land! Med bopæl i Vejle, kan man nærmest ikke ønske sig en bedre “base”… Giv mig 60 min. i bil i hver retning, og der ligger et utal af oplevelser og små skønne pletter… Giv mig 90-120 min… og jeg kan næsten nå alle hjørner 🙂

I dette afsnit vil jeg give små beretninger om steder jeg kommer frem… Det kan være om alt lige fra en Caféburger i Svendborg, til mine forfædres gøren og laden som hotelindehavere i Ribe… Eller med to tosser på tur til Jelling for at kigge på sten 🙂

Min juleferie blev tilbragt i min favorit egn af Danmark, ved Vesterhavet på Harboøre tange. Helt bestemt Langerhuse! Mere om den “plet” senere… og en favorit by i Danmark: Thyborøn!

Men i forbindelse med min juleferie gik jeg mange lange ture ved Vesterhavet, noget jeg virkelig elsker… Der var fuld smæk på, skummet fløj, og bølgerne bragede ind over stranden og de gamle tyske bunkere, der nu efterhånden har holdt stand i mere end 70 år… Imponerende…

Jeg stoppede ved en af dem og tog min telefon frem. I samme øjeblik som jeg klikker, brager en kæmpe bølge ind over… Det blev ret godt synes jeg selv! Jeg har nu indsendt det som mit bud på årets feriefoto i katagorien: Danmark. Og ud af 400 andre er det nu i blandt de 15 sidste… 5 i hver katagori! Lidt stolt 🙂

Hvis du lige som mig synes det er godt, så klik på linket under billedet, og giv mig en stemme 🙂

PÅ FORHÅND TAK!!


www.b.dk/rejseliv/stem-paa-aarets-feriefoto-og-vind
http://www.bt.dk/rejseliv/stem-paa-aarets-feriefoto-og-vind


Posted under Roadtrip i Danmark by 404