"Du skal da bare ha´en blog"…..

“Kort og Præcist” …. “ikke for langt, og ikke for kort” 🙂
Hvem bestemmer egentlig hvad der er for langt, og hvad der er for kort?? I længere tid har jeg gået og drømt lidt om at få min egen hjemmeside, hvor jeg kunne dele mine oplevelser, mine tanker…lidt af hvert, ikke noget seriøst, men bare sådan lidt for sjov…! Det startede vel egentlig med at jeg lå på stranden ved Algarvekysten. Det var varmt og der var ikke meget vind…Jeg kigger på min veninde og udbryder “op med armene, du skal stikke armene op i vejret, og så render den kølige vind ned af armene”… op kom armene, og ja! det virker faktisk…”Ha Ha – Du burde lave en side med Go´balles chartertips” udbryder hun…. Hmmmm.. Det var måske ikke lige det jeg havde i tankerne, men det er jo sådanne udbrud der sparker en lidt videre… Tiden går og ideerne er der stadig, men der er ingen www 🙂

For nylig kigger selvsamme veninde så på mig, og siger “Blog, du skal da bare have en blog…det er også meget lettere” Og det skulle jeg da bare… Så her er den… Godballes forunderlige verden… En blog om rejser, oplevelser, det at tage sin bil og bare køre ud i vores smukke land en søndag eftermiddag… En blog om romkugler… en blog om “lidt af hvert” lige som jeg ønskede mig 🙂

Velkommen til…..

Posted under Uncategorized by 404