En loppetur, plus det løse…

90 % hygge, og 10 % arbejde bragte mig en tur nord på… Nærmere bestemt Støvring! Her holder Jysk caravan center til, og de var egentlig målet med min søndagsudflugt… Os der arbejder med camping ved jo at det er nu det går løs, og “Jysk” havde denne weekend stor forårsmesse med masser af halløj på plakaten. Det ville jeg lige slå en smut forbi, blot for lige at se om der var nogle folk ude! Det var der heldigvis… Jeg kunne samtidig lige tjekke lidt survival udstyr ud, som jeg jo skal bruge til en af forårets store missioner.. kyst til kyst vandringen.. mere om det en anden dag 🙂

Jeg havde lokket min altid eventyrberedte venninde, Öffe med.. “Der er grillpølser og romkugler” mere skal der ikke til… 🙂 Efter besøget slog vi lige et smut forbi bageren… Jeg kunne jo lige så godt lige kigge på sagerne nu jeg var der :)… Så her en kort med præcis vurdering;

Romkugle test_stoevring Kort_Stoevring

Tryk for visning i stor…

Derop havde vi brugt E45… men jeg er lidt gået træt i at køre på motorvej, så vi besluttede os at tage den “gamle” vej hjem! Det er jo her det sker… Intet mindre en 4 gange var vi i hold ved diverse “loppe” gårde… “Kig ind” har en mærkelig drivkraft på os begge… Jeg kom heldigvis tomhændet hjem! Öffe kom hjem med noget i marmor, et par Rasmus Klump hæfter, og en skolebog af selveste Jørgen Clevin (årgang 1971)… “gode fund” blev hendes konklusionen!

“God søndag” blev min…!

 

 

Tags Posted under Romkugleruten by 404