Fyrre, godt i stand og frisk på livet..!

“Nåååååh… Nu fylder man nok snart fyrre”…?? What?? Jamen så gør jeg jo det…

19 nov. 1974 for at være helt præcis. Der kom jeg til verden… Jeg skal starte med at sige at jeg nok skal sparer Jer for en laaaaang historie om mig, eller en omgang “her er mit liv”! Men den ovenstående sætning satte alligevel nogle tanker i gang… Hvor er jeg? Hvad har jeg nået? Hvor skal jeg hen? Ting jeg ikke helt ved, og ikke helt kan svare på…

40 år… Det er egentlig lidt mærkeligt, for jeg føler mig ikke sådan! Måske fordi jeg ikke er blevet en del af “normen”… Ugift og barnløs! Og heller ingen milliongæld 🙂 Kan man overhovedet det? Åbenbart… også når man kommer fra en bundsolid vestjysk kernefamilie, hvor traditioner, værdier og god opdragelse har været i højsædet. Den gode opdragelse har måske ikke altid skinnet igennem, og da slet ikke i mine teenage år! Dengang havde jeg “ild i røven” i dag ville jeg nok have haft DAMP! “Ilden” brænder stadig, og har altid gjort det, men i dag er den under kontrol…

Fra uregerlig teenager, til ukontrollerbar ung… ville nogen måske sige! Men når man fra sit 18. leveår og frem til man er sidst i 30’erne kun har haft 2-3 år som single, så er det jo klart at netop de 2-3 år ville blive lidt tumultagtige. Lidt for meget fredagsbar, og lidt for lidt seriøsitet… Den er så trods alt kommet med alderen 🙂 Ikke at jeg vil frasige mig min kærlighed til en god bytur, men den er da ikke så gennemtrængende som den var! Man kan vel sige at jeg har brugt disse små perioder af mit liv som en slags ventil… min egen version af landbrugets “Økodag”… fra stald til græs 🙂 Dog har de sidste par år som “alene” været en undtagelse. Og det er måske her jeg mærker at alderen trykker… eller at klogskaben hersker i mit nye Jeg 🙂

Jeg synes lige jeg er blevet 30, men det må jo så være ti år siden… 10 år der har sat sit præg på mig som den jeg er i dag. Måske med enkelte oplevelser i mente, de 10 bedste år i mit liv! Fakta er at der snart står 40 år på kortet. Frygter jeg det?? Næææh… Jeg er omgivet af gode mennesker. Jeg har kalenderen fyldt med nye eventyr, jeg er i god form. Jeg elsker livet. Hvorfor skulle jeg dog frygte det… Jeg GLÆDER mig!

Kim Godballe – Snart 40 år ung…

New Life

 

 

Posted under Det slog mig lige, Lidt af hvert..., Uncategorized by 404