Ishockeyfest i Hamburg! Jeg er fan!

Hamburg Freezers… Det lyder som en hvidevarer forretning, men det er skam navnet på Hamburgs stolte Ishockey klub! Ingen Panters, Foxes, Tigers, Bears und so weiter… Bare Freezers…

Ved egentlig ikke hvorfor jeg lige pludselig er blevet ishockey fan, men måske det skyldes den enorme intensitet. Den er i hvert fald vanedannende! Jeg er stadig ny, jeg kender stadig ikke rigtigt de forskellige spillere, eller reglerne… men jeg elsker action! Og det er der nærmest garanti for på isen!

Efter et par gode kampe herhjemme med Herning Blue fox som heltene, var tiden nu kommet til at træde ind på den store scene. Og hvorfor så ikke kombinere en fredagsudflugt med et arvefjende opgør i den tyske liga? Hamburg Freezers Vs Berlin Eisbären! Det lyder måske ikke voldsomt sexet… men tilsæt så over 10.000 tilskuer i den mægtige O2 Arena i Hamburg… så har du altså en fest!

Øffe som jo er “Hockey Super Fan” var selvfølgelig med på ideen, og så gik turen ellers mod Hamburg.

foto 1

Håndfrikadeller er en væsentlig del af en ordentlig udflugt, så der var naturligvis provianteret inden afgang!

Allerede ved ankomsten til O2 arena kunne man godt fornemme at rammerne her er lidt anderledes end i Kvik Hockey arena i Herning! Det strømmede til med mennesker… alle iført “fan” udstyr! Hele området omkring O2 summede af forventningsfulde hockeyfans. Der er plads til knap 13.000 tilskuere ved ishockey kampe, og der var solgt over 10.000 i forsalg… Vildt! Vi fik parkeret, og slog vejen forbi Freezers fanshop, inden vi tog plads bag i køen ved indgangen!

foto 2

Da vi kom indenfor skulle vi da lige have os et par souvenirs i form af et par Freezers halstørklæder, inden vi tumlede lidt rundt for at finde vores indgang til den enorme hal.

foto 2

Godt pakket ind i mit nye Freezers fan halstørklæde var jeg nu klar til action!

En ting der virkelig er fedt ved Ishockey er hele optakten, og indløbet! Her giver man den virkelig gas i forhold til det man ellers ser i holdsport, og denne aften i Hamburg var da virkelig højdepunktet… indtil videre. Små 10 minutter tog holdpræsentationen, og det var et festfyrværkeri i lys, lyd og farver…

foto 3

Film, Musik, lysshow og et meget medlevende publikum… Ikke mindst de små 1000 medrejsende Berlin fans, der stod lige ved siden af vores pladser. Det var opbakning som man kun ser få steder derhjemme! Selv på diverse fodbold arenaer!

foto 4

Freezers kom så endelig skøjtende ud af et stort oppusteligt “Klub logo”. Det var så hårene rejste sig….

Endlig var der “game on”. Jeg skal sparer jer for et fyldigt kampreferat, men vi fik både Sudden Death og straffeslag, inden vores nye helte havde tabt 3-4! Øv… men for søren hvor var det godt… Og til de interesserede, så har Hamburg en glimrende ung dansk fyr ved navn Julian Jakobsen. Han gjorde det ok, og fik også en assist…

foto

Er du fan af sport og fest, så kan jeg varmt anbefale at tage til Hamburg og se ishockey! Vi er i hvert fald fans… og det er ikke sidste gang vi bruger de 22 euro, som vores billetter kostede… Fankulturen i Tyskland er FANtastisk….

Go Freezers…..

http://www.hamburg-freezers.de

 

Tags Posted under Mad & Sport, Uncategorized by 404