Jeg kikker lige forbi med en Romkugle…

Det var blevet tid til outlet messe i MCH (Messecenter Herning) igen, og vanen tro skulle vi da lige kikke forbi. Outlet messen er et virvar af billigt tøj, og endnu billigere boligudstyr. Klokken er 10:00 og dørene går op… HOLD NU K…. sikke et rend! De sidste par gange er vi taget derop om søndagen, men denne gang stod vi klar til åbningen om lørdagen… Det burde vi nok ikke have gjort 🙂 For det var da ganske forfærdeligt! Aaaaaaaalt for mange mennesker, og alt for lidt plads… men nu var vi der, og min efterhånden ret stabile tålmodighed tog over. Jeg skulle jo ikke have noget, så hvorfor kæmpe med teenagepiger og ivrige husmødre..? Vi trissede rundt et par timer, og vendte derefter snuden mod bilen igen. Kort derfra ligger en af mine kunder, og da de samtidig havde åbent hus, var det jo en kærkommen lejlighed til at kigge ind! Jeg havde varslet min ankomst, og da bageren ligger lige overfor, så var der vel egentlig ingen undskyldning 🙂 “8 romkugler tak… og helst ikke nogen med kokos” …

Jeg fik hvad jeg ønskede, og blev ikke skuffet!

Romkugle test_stoevring Kort_Herning

Tryk på billedet for stor version…

Efter en kop kaffe, og en lækker kugle senere, gik turen atter mod syd… dog med en afstikker over Esbjerg og Kolding 🙂 Nu var vi jo alligevel på vejen…

 

Tags Posted under Romkugleruten by 404