Kolding Night Trail – Lys i mørket…

Klokken er lige omkring 20:30 og vi holder ved Kolding Gymnasium. Om en time lyder startskuddet til Kolding Night Trail vol 1. Det er samtidig mit første trail løb overhovedet, og da jeg jo ikke lige er prototypen på en løber, er det da med en vis skepsis.

Godt nok har jeg trænet mere løb i år end før, men jeg er jo primært bedst på to hjul og mine 100 kg gør ikke noget godt i et kuperet landskab som Marielundskoven i Kolding. Kolding Night Trail er et lille løb med max 350 pladser, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre. Indskrivningen er hurtig overstået og snart er vi i gang med en kort løbs briefing fra arrangøren.

Kl. 21:30 går starten på de små 12 km. Man kan tilmelde sig 6 eller 12 km og da jeg ikke er typen der vil lade sig nøjes – så er det naturlige valg jo 12 km! En ting er at løbe trail, en anden ting er at løbe trail i mørke. Alle deltagere er udstyret med en pandelampe og det er så også det lys man har rundt i den mørke mørke skov. De tolv kilometer vil jeg undlade at gå for meget i dybden med. Jeg vil blot sige, at det er de hårdeste 12 km jeg nogensinde har løbet, og da jeg kom i mål var tanken også “at nu har jeg prøvet det der trail”..! I dag er tanken nok “Jeg vil da med næste år igen…” For hold fast hvor var det sjovt og godt arrangeret. Et lille intimt løb med masser af udfordringer.

Tak til Øffe og Erik af Mors for at dele denne oplevelse med mig. Det var en sjov, hård og fantastisk aften… Vi ses i 2017!

14370023_547124312153766_308026833444090556_n

Kolding Night Trail’s Facebook side: https://da-dk.facebook.com/koldingnighttrail/

/ Kim G

Tags Posted under Mad & Sport, Uncategorized by 404