Lidt af en tyksak :) part ll

04.01.10 – 108,3 kg…
Det var lykkedes at komme over julen med et plus på kun 300 gram 🙂 Julen som jo ellers er en hver “Jeg vil gerne tabe mig” ´s mareridt… Alt i alt sluttede 2009 med et meget fornuftigt vægttab på godt 26 kilo… Alle morgenmåltider var på det tidspunkt erstattet med kosttilskud, proteinpulver, A38 og frossen frugt! Alt sammen blendet til en iskold men egentlig meget velsmagende cocktail… Ja, nogle gange var det sågar også min aftensmad! Jeg fik dog den næring jeg skulle have, og gik aldrig sulten i seng 🙂 Frokosten på jobbet var bulgur, kylling, broccoli. Skulle det være fint, var broccolien skiftet ud med rosenkål! Jeg kan den dag i dag stadig smage det bare ved at skrive disse linjer… Men får man først fat i noget der virker, så er det jo svært at smide igen… (selv om det hænger en ud af halsen)… Her snakker vi kun kost!!

Jeg havde min daglige gang i fitnesscentret, og det kunne jo ses på vægten! Den faldt nu i et helt andet tempo!  Muskler jeg ikke troede fandtes kom til, og muskler jeg godt vidste at jeg havde, blev større, og mere udholdende… Jeg skiftede “Aab- FCK” på sofaen, ud med crosstraineren, fjernsynet hang lige foran, så hvorfor ikke stå og svede mens der var kamp, i stedet for at ligge og æde… 🙂

Min uge var meget skemalagt når det kom til træning! Skiftevis kondi/forbrænding og styrke. Balancen mellem engageret og fanatisk er hårfin! Det gælder jo i alle livets aspekter… Jeg er ikke fan af fanatisme overhovedet, så jeg forsøgte at holde mig til engageret… Nogen vil måske mene at det tippede over af og til… det er også helt i orden! 🙂 Jeg beklager at jeg i en periode var opslugt! Ja.. måske endda fanatisk… Det kan jeg se i dag! Det kunne jeg ikke dengang!

“Koooom nu med ind og cykle”… Et par af mine venner havde i længere tid tumlet ind til spinning, mens jeg blev udenfor og trampede i “møllen” 🙂 Det tog dem noget tid at overtale mig… men bedre sent end aldrig!…
Spinning blev nu en “livsstil”… 6-10 timer i ugen! Og en kondi på himmelflugt. Menuen var stadig den samme. Dog var jeg nu begyndt at spise slik, rundstykker, ost osv… ting jeg tidligere jo havde undværet! Men jeg følte mig i kontrol! Og mit engagerede forhold til min spinningcykel holdte det i skak…

15.06.10 – 98,2 kg…. Wuhuuuuuu!
For første gang i flere år havde jeg fornøjelsen af at veje under 0,1 ton… Det var sgu vildt! Og hold nu kæft (undskyld) hvor var det dyrt i tøj… Alt skulle jo skiftes!! ALT… og lige pludselig kunne man jo passe meget mere… (ved godt jeg er lidt en tøs på det punkt) Jeg valgte at smide alt det gamle ud… Ikke noget med at ligge det til side, hvis man skulle tage lidt på igen… ud, væk, fortid….

Jeg sluttede 2010 af under 100 kilo… Vildt! Men også med et vægttab på “kun” 10 kilo på 52 uger: Perfekt! For jo langsommere du taber dig, jo nemmere har kroppen ved at følge med… og hjernen.. for tro mig! Det er psykisk en ret vild rutchetur!!!

To be continued…

Tags Posted under Mad & Sport by 404