Lidt af en tyksak :) part lll

04.01.11 – 98,5 kilo…
Tiden var nu kommet til at begynde at leve normalt igen… Stadig masser af træning, stadig engageret! Men lidt mere hygge og lidt mere afslappet på mad fronten… 2011 skulle være året jeg smed tøjlerne lidt, og hvor jeg prøvede mig selv af! Det var jo som om at jeg havde fået en ny krop… Det var vildt underligt… Men selvfølgelig også ret rart!

Første prøve skulle stå i Daugaard! Danmarks største spinning event! 100 cykler og masser af motionister 🙂 24 timer skulle cyklen holdes igang! Vi var 4 på holdet… Mig, og de 3 der havde lokket mig i spinning fælden! Når man har vejet næsten 135 kilo, så er sådan en opgave en stor mundfuld… Ikke fordi formen ikke var der, men oppe i hovedet! Jeg skulle køre sidste time… og da den nåede ud på sidste minut og klapsalverne fra de mange mennesker i hallen, musikken og trætheden ramte mig… lige der måtte jeg tage håndklædet over hovedet.. kigge ned i gulvet og synke en ekstra gang! JA… der stod vand i mine trætte øjne… for det var så kæmpe en sejr… så vild en oplevelse! Det minut glemmer jeg aldrig!

Netop afsluttet sidste time i Daugaard 2011…
Boye, E og Burger 🙂 Sikke et team…
Jeg holdte mig nu stabilt omkring de 100 kilo. Egentlig meget passende for en mand af min størrelse. Lige så stille slap jeg grebet omkring kosten.. Jeg var stadig opmærksom, men langt fra striks! Jeg havde jo min træning! Den holdte min vægt nede! Men jeg var også bevidst om at jeg skulle passe på… I maj måned kom så mit livs største udfordring (rent sportsligt)… Jeg havde forvildet mig ud i en tilmelding til Lillebælt halvmaraton! 21,1 km… og så mig som hader at løbe! 2 timer og knap 12 minutter tog det mig! Jeg vandt ikke løbet 🙂 Men jeg vandt noget inde i mig selv! For hvis Daugaard var stort, var det her enormt! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at jeg ville gennemføre noget som dette… 2 år forinden havde jeg vejet 134 kilo… Nu havde jeg lige løbet 21,1 km!
3 uger senere hoppede Kim E og mig på cyklen og tilbagelagde 142 km fra Vejle til Struer i ny rekord…! Jeg fik i den grad testet mig selv!
07.06.11 – 99,5 kg… Siden har jeg ikke stået på en vægt!
Nu lyder det hele som et rosenrødt eventyr! Det var det ikke… specielt ikke til sidst, hvor sorte skyer trak sig sammen på hjemmefronten! Jo sortere skyerne blev, jo mere gemte jeg mig i min træning! Vel nok det eneste jeg i dag ikke kan anbefale fra min rejse fra ok fed til halv tyk… Træning kan hjælpe på meget… men det kan ikke løse problemer!
I dag er det godt 2,5 år siden sidste vejning, og knapt 5 år siden jeg tog beslutningen om at gøre noget!  Ja, der er blevet lidt mere af mig… men ikke noget af betydning! Jeg bruger stadig samme størrelse i bukser…! Så alt i alt… Den bedste beslutning i mit liv!!!
Tak fordi du læste min historie 🙂
Tags Posted under Mad & Sport by 404