Rasses skovpølser – En ægte grillbars perle!

De kalder det selv et “madværksted” eller en “Gastro grill”… Jeg kalder det bare et forbandet godt sted at spise sin “Øf med svær” (Ribbensandwich) eller en ristet hotdog! I mere end 50 år har Rasses pølser serveret grillmad på Skanderborg kanten, og man forstår godt den lange holdbarhed. Det var vel egentlig rent tilfældig, at vi en dag dumpede ind her i vores søgen og lyst efter grillmad. Jeg husker ikke hvor vi var på vej hjem fra, men der blev googlet “pølser+Skanderborg” og bum, så kom Rasses Skovpølser frem. Siden den første gang har vi tit snakket om at tage tilbage, og nu var lejligheden der så endelig!

IMG_9263

Nærmest kamufleret bag træer og med græs på toppen ligger den lidt tilbagetrukket fra vejen… Rasses skovpølser er et meget velvalgt navn.

Indenfor bliver man mødt af en stor disk, og et venligt smil! En flot og anderledes menu, og et lokale fyldt med charme og sjæl. En meget atypisk grillbar, med sine træborde og forskellige stole og kammerlysestager på alle borde… Her er bare hyggeligt!

Rasses

Vi bestiller vore 2 x Øf med svær, og en stor gang dele fritter…

Kort tid efter, kommer der to skiferplader med den fineste ribbensandwich på, samt en stor kurv med grove håndskårne pomfritter – Wauw! Det oser af kvalitet og lækkerhed… Alt er lavet fra bunden og det kan man både se og smage. Jeg forstår godt de kalder det en gastro grill!!! Priserne?? Jamen de er alt taget i betragtning meget rimelige, og vel sagtens ikke dyre end i en kønsløs Tulip Timeout grill!

IMG_9260

Yderst tilfredse og meget mætte vender vi igen snuden mod Vejle… Begejstringen er stor, og jeg kan næsten ikke vente med at komme igen 🙂  Så er du i området, så snyd ikke dig selv for en grillbars oplevelse ud over det sædvanelige!

Jeg giver ikke stjerner og kokkehuer – jeg giver min varmeste anbefaling…

Rasses skovpølser: www.rasses.dk

Bon appetit

Kim G…

Tags Posted under Ud at spise... by 404