What to do!? 2015… Nu går der sport i det..!

Efteråret har lagt sin tunge dyne hen over os, og jeg er nu kravlet indenfor igen, hos Fitness World Vejle – 2014 “sæsonen” er overstået! Et 24 timers Spinning event, et enkelt motionsløb, og to cykelløb blev det til… samt en håndfuld kampe på Daugaard If´s super old boys hold. Så alt i alt ikke det helt vilde… Resultaterne??

10 kilometer på Strandvejen i Middelfart i ny rekord! Hvilket jo ikke er så svært, da det var min første officielle tid på 10 K! To godkendte tider og placeringer i Grejsdalsløbet på 80 km, samt på 80 km i Gran Fondo Munkebjerg på cykel… og 2 kasser på super old boys 🙂 Derudover selvfølgelig en masse dejlige træningsture både på to hjul, og to ben! Og MANGE TAK til hver og en som har taget sig tid til at træne med mig! Det har været en kæmpe fornøjelse!!

MEN MEN MEN… NU bliver det VILDT! 2015 ligger lige om hjørnet, og her er der i den grad lagt op til eventyr og motion, samt masser af beretninger fra diverse haller, og landeveje 🙂 Her de vigtigste bedrifter der skal føres ud i livet…

Januar:

24 timers Indoor Cycling event i Daugaard

24timersspinningeventidaugaard

Det bliver mit 3. Daugaard event. Det første bliver nok svært at overgå, da det lidt var kulminationen på min forandring fra fed til sporty… Men nu har jeg været uden Daugaard i et par år, så jeg glæder mig da rigtig meget! Det er trods alt Danmarks største 24 timers event, og har man hang til fællesbad, spinning og god musik, så er det da et must… og så er det uden tvivl en god træning til det der venter 🙂

www.24timersevent.dk

Maj:

24 timers spinning marathon Bremen

126b386a17

Noch einmal Bremen… 24 timers Spinning Marathon Bremen, er uden tvivl årets indendørs højdepunkt! Som man kan læse andetsteds her på siden, så er det bare en kæmpe oplevelse. Det er så 3. gang her også, og det er noget jeg har set frem til siden vi kørte derfra sidst! I 2015 er vi 9 der skal af sted, og det skal nok blive rigtigt rigtigt sjovt… Har du aldrig prøvet spinning i Oase am Weserpark i Bremen, så burde du virkelig overveje det….

www.oase-weserpark.de

Grejsdalsløbet

Screen Shot 2014-10-22 at 11.41.04 AM

Ligeledes i maj er det tid til Grejsdalsløbet! Vel nok et af Danmarks bedst kendte motionscykelløb. Ganske som navnet indikerer, foregår det i og omkring Vejle… Dette vil så også blive min 3 deltagelse her 🙂 Den store og markante forskel er blot, at jeg i 2015 skal køre 220 km. De sidste par år har været 68 og 80 km. 220 km er kongedistancen, og den skal bruges til at presse mig maksimalt, set i forhold til de næste par opgaver… 27 kategoriserede bakker… over 2000 højdemeter… Puuuuh…

www.grejsdalsloebet.dk

Juli:

La Marmotte

højdemeter la marmotte

Col du Glandon, Col du Telegraphe, Col du Galibier og afslutning på det legendariske Alpe d’Huez. Alle navne der får mig til at ryste i cykelshortsene. Men ikke desto mindre er det navne jeg skal forholde mig til, da jeg har sagt ja til at deltage i et af de hårdeste en dags motionscykelløb der findes… La Marmotte: 174 km og 5180 højdemeter!

La Marmotte går for at være et af de ældste motionsløb der findes, og det er utroligt populært. Godt 7500 deltagere står hvert år klar ved startstregen, og jeg er altså en af de 7500 næste år! Jeg er vel egentlig for tung til den slags løb, men man siger jo også at en brumbasse ikke burde kunne flyve… Det kræver uden tvivl en masse træning, og det er der jo kun mig selv til at få på plads 🙂 Dette er min første optræden på cykel i Frankrig…

www.sportcommunication.info

September:

Århus – København

2012-01-09_detailkort.jpg.crop_display

Danmarks længste motionsløb… 375 km i sadlen! Med Munkebjerg som hårdeste stigning snor ruten sig fra Århus stadion, og ender i kødbyen i København! Jeg var med i 2012, og gennemførte, trods defekt, på knap 14 timer. Det var en kæmpe oplevelse… Ikke mindst at passerer Storebæltsbroen, og det glæder jeg mig i den grad til at gøre igen! Jeg har store forventninger om at forbedre min tid, men først og fremmest er det en oplevelse der skal deles med mine træningsvenner…

www.aarhus-kobenhavn.dk

Dertil kommer naturligvis en masse små, og mellemstore løb, samt en masse store “private” arrangementer, så som vores tilbagevendende cykeltur hjem til Struer og Kilen Rock, og et stort ønske om at cykle fra Skagen til Kruså 🙂 Men mere om det senere…

Det bliver et vildt 2015… men jeg er klar (håber jeg) og ellers bliver jeg det! Sidder du nu derude og tænker “Hold Hold Hold”… så forstår jeg det udmærket! Og dette gøres jo ikke for at fremstå vanvittig… Dette gøres for at udfordre mig selv, på en måde som jeg kan lide og med de store oplevelser i højsædet! Alt dette kræver naturligvis en masse træning, og der er jeg heldigvis omgivet af mennesker med samme lidenskab, og med samme mål for 2015… Så sæt i gang!

Kunne man tænke sig at støtte op som trøje/shorts sponsor på et af arrangementerne, så tøv ikke 🙂 Jeg er lydhør over for meget… Bare skriv…

Kim G

 

 

Tags Posted under Mad & Sport, Uncategorized by 404